Svet-Stranek.cz
STÁRNEME S GRÁCIÍ :-)
KOSMETICKÉ STUDIO SECRET

NABÍDKA SLUŽEB:STÁRNEME S GRÁCIÍ :-)

NABÍDKA SLUŽEB

Kompletní kosmetické ošetření pleti přírodní kosmetikou DR.Belter

Kompletní kosmetické ošetření pleti přírodní kosmetikou Janssen

Ošetření mladistvé pleti

Masáž lávovými kameny
-hluboce relaxuje a harmonizuje organismus,prohřívá celé tělo,pomáhá detoxikaci organizmu,odstraňuje svalové napětí,vyrovnává energii v těle

Medová detoxikační masáž
Detoxikační metoda,která pomáhá při stresu,napětí a nezdravém životním stylu,chronických nemocech,únavě a vyčerpání. Pracuje se v oblasti zad, kde medová hmota dokáže z organismu doslova vytáhnout všechny škodliviny z životního prostředí, potravin a léků, které se v průběhu života usadily v těle každého z nás. Přes reflexní zóny zad medová masáž také stimuluje činnost jednotlivých orgánů těla a napomáhá tak k celkové regeneraci a relaxaci

Breussova masáž
Breussova masáž je jemná energetická masáž s regeneračními účinky na páteř. Vyživuje ploténky, zlepšuje prokrvení, výživu i okysličení jednotlivých obratlů.

Relaxační masáže
Masáž je velmi vhodnou prevencí před nemocemi. Z psychologického hlediska masáž zlepšuje náladu, odstraňuje stres, navozuje pocit vnitřního klidu a vyrovnanosti.

Parafínový zábal na ruce
ruce důkladně prohřeje,uvolňuje svaly a klouby, prokrvuje pokožku

Mikromasáž očního okolí
oddaluje proces stárnutí, zmírňuje a odstraňuje vrásky v oblasti očního okolí, omezuje tvorbu vrásek okolo očí, tvorbu kruhů a váčků, pomáhá proti únavě očí a účinně jí pomůže předejít, napomáhá zpevnění pokožky kolem očí, podporuje vyplavení toxinů a jejich odvod do lymfatických cest. Je vhodné nepodceňovat prevenci a včas začít pečovat o své oční okolí. Mikromásáž je možno pravidelně provádět již od 25let.

Kosmetická masáž obličeje,krku a dekoltu
Masáže kosmetické se od klasických masáží liší. Zatímco při klasických masážních technikách se tlakem působí na sval, při masážích kosmetických se velmi jemně, za pomoci tlaku a výživných látek působí na pokožku a tkáně, což velmi pozitivně působí na její prokrvení a vstřebání látek obsažených v masážních krémech a přípravcích.

DEPILACE

DÁRKOVÉ POUKAZY
návštěvníků stránky
celkem33 292
tento týden41
dnes8